Zatraži ponudu

Villa Dinarica
+387 61 478 076

Jahorina

Ski staza Novak Đoković
Ski staza Novak Đoković

Jahorina

Planina Jahorina je olimpijska ljepotica i jedna od najljepših planina u BiH. Pripada Dinarskom planinskom masivu sa vrhovima blizu 2000 metara od kojih su Košuta, Klek, Borovac, Bic, Strijela i najveći među njima je vrh Ogorjelica od 1916 metara. Povoljna klima je jedan od osnovnih faktora po kojima se Jahorina izdvaja od ostalih planina. Naime dodiruju se topla mediteranska i hladna kontinentalna vazdušna masa zbog čega su temperature uvijek prijatne za boravak, i idealna je za sve sezone.

Jahorina
Jahorina
Jahorina

Ugodan boravak i priroda

Sva ljepota i beskrajno prostranstvo ski-staza, šumskog platoa, livada, staza za biciklizam, šetnju, zimi i ljeti posjetiocima pružaju zadovoljstvo na najvišem nivou.
Ova planina jedinstvena je po prirodnom potencijalu. Odlikuje je savršen spoj netaknute prirode, najboljeg skijanja i adrenalinskih atrakcija.

Kvalitetne staze koje se pružaju na 45 km alpskih i 10 km nordijskih prilagođene kako početnicima tako i iskusnijim skijašima sa prosječnom visinom snijega od 106 cm, svake zimske sezone omiljeno su mjesto turista iz regiona i svijeta. Sadržaj koji se nudi tokom zime je 5km staza za nočno skijanje i poseban osječaj uživanja.

Jahorina
Jahorina
  • Dinarica
  • Dinarica
  • Dinarica
  • Dinarica
  • Dinarica
  • Dinarica
  • Dinarica

Zatraži ponudu

Vaša privatnost nam je važna. Kada nam pošaljete e-mail, vaša e-mail adresa se čuva u našoj bazi podataka. Ovo nam omogućava da vas povremeno informišemo o dodatnim informacijama vezanim za nekretnine na Villa Dinarica na Jahorini. Obećavamo da ćemo vašu e-mail adresu koristiti isključivo u svrhu pružanja relevantnih informacija i nećemo je dijeliti s trećim stranama. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti s naše liste primatelja e-pošte.